Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Scoob! (2020) me titra shqip
Scoob! (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Scoob! (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Scoob! (2020) ne gjuhen angleze
Skubi dhe banda përballen me misterin e tyre më sfidues, një komplot për të çliruar qenin fantazmë, Cerberus, nëpër botë. Ndërsa nxitojnë për të ndaluar këtë apokalips, ata zbulojnë që Skubi ka të shkruar një fat shumë më të madh nga sa e kishin imagjinuar.

Aktoret Kryesor
Komente