Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Scary Stories to Tell in the Dark (2019) me titra shqip
Scary Stories to Tell in the Dark (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Scary Stories to Tell in the Dark (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Scary Stories to Tell in the Dark (2019) ne gjuhen angleze
Në Hallouinin e viti 1968, Stela, një vajzë e dhënë pas shkrimit, bashkë me shokët e saj viziton një shtëpi të përhumbur. Por pa dashje, fëmijët zgjojnë një shpirt dhe një mallkim.

Aktoret Kryesor
Komente