Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Running Man (2013) me titra shqip
Running Man (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Running Man (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Running Man (2013) ne gjuhen angleze
Pasi vritet klienti i një ish të burgosuri që punon si mekanik dhe taksist, atij i duhet të arratiset, sepse fajësohet për vrasjen e klientit, i cili mbante informacion sekret dhe ky informacion kërkohet nga Shërbimi Sekret Kombëtar Korean.

Aktoret Kryesor
Komente