Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Run the Race (2019) me titra shqip
Run the Race (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Run the Race (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Run the Race (2019) ne gjuhen angleze
Në mes të futbollit të shkollës së mesme dhe rrugës, dy vëllezer ndeshen me probleme sa tensioniuese, edhe aq përfocuese, si provë për lidhjen e fortë vëllazërore

Aktoret Kryesor
Komente