Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Romulus & Remus: The First King (2019) me titra shqip
Romulus & Remus: The First King (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Romulus & Remus: The First King (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Romulus & Remus: The First King (2019) ne gjuhen angleze
Historia e dy prej vëllezërve më të famshëm të historisë, Remusit dhe Romulusit, të cilët luftuan kundër skllavërisë dhe pushtuesve, kaluan përmes egërsisë së natyrës dhe kundërshtuan profeci dhe Zotat, për të ndërtuar në fund një nga perandoritë më të mëdha të njerëzimit.

Aktoret Kryesor
Komente