Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Robert the Bruce (2019) me titra shqip
Robert the Bruce (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Robert the Bruce (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Robert the Bruce (2019) ne gjuhen angleze
Mbreti Robert Brus është plagosur dhe i arratisur nga ushtria angleze. Në prag të humbjes, një e ve dhe familja e saj e shërojnë dhe i bashkohen mbretit, ndërsa ai vendos të luftojë për lirinë e shumëpritur të Skocisë.

Aktoret Kryesor
Komente