Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Rob-B-Hood (2006) me titra shqip
Rob-B-Hood (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin Rob-B-Hood (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Rob-B-Hood (2006) ne gjuhen angleze
Thongsi dhe Oktopusi do të rrëmbejnë një fëmijë dhe do t'i duhet që të kujdesen 1 javë për atë derisa ta dorëzojnë atë. Por gjatë kësaj kohe ata krijojnë ndjenja për atë dhe do përballen me shefin e një bande, i cili pretendon të jetë gjyshi i fëmijës.

Aktoret Kryesor
Komente