Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Carlos Saldanha

Regjizor: Carlos Saldanha

Carlos Saldanha is a Brazilian director of animated films. He was the director of Ice Age: The Meltdown (2006), Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009) and Rio (2011), and the co-director of Ice Age (2002) and Robots (2005). Saldanha was born in Rio de Janeiro, Brazil. He left his hometown in 1991 to follow his artistic instinct and passion for ...
Shfleto te gjithe filmat e Carlos Saldanha
Cover e Filmit
Filmi Rio 2 (2014) me titra shqip
Rio 2 (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin Rio 2 (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Rio 2 (2014) ne gjuhen angleze
Për Blunë, Xhuëllin dhe fëmijët e tyre është një xhungël e vërtetë në "Rio 2", pasi ata lënë qytetin magjik për të shkuar në xhunglën e Amazonës. Në përpjekje për t'u përshtatur, Blu ndeshet dhëmb për dhëmb me Naixhellin hakmarrës. Një prej kundërshtarëve të tij më të frikshëm në botën e xhunglës bëhet edhe vjehrri i tij.

Komente