Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Redbad (2018) me titra shqip
Redbad (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Redbad (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Redbad (2018) ne gjuhen angleze
Lufta për pushtet dhe luftërat midis frizianit Redbed dhe armikut të tij të betuar Pepijnit të Herstalit, mbreti i frankëve.

Aktoret Kryesor
Komente