Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ralph Breaks the Internet (2018) me titra shqip
Ralph Breaks the Internet (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Ralph Breaks the Internet (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ralph Breaks the Internet (2018) ne gjuhen angleze
Personazhi gjigant i videolojërave, Ralfi dhe shoqja e tij e vogël, Vanelopi, eksplorojnë botën e panjohur të internetit, në kërkim të një pjese që do të shpëtojë videolojën e Vanelopit. Por, zbulimi i kësaj bote të re, do të ketë aventura argëtuese dhe të vështira për ta...

Aktoret Kryesor
Komente