Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Rab Ne Bana Di Jodi (2008) me titra shqip
Rab Ne Bana Di Jodi (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin Rab Ne Bana Di Jodi (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Rab Ne Bana Di Jodi (2008) ne gjuhen angleze
Një rrugëtim frymëzues dashurie, që të lë pa frymë. Historia e dashurisë midis Surit, një burri të zakonshëm dhe Taanit, që është krejt e kundërta e tij.

Aktoret Kryesor
Komente