Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Quackerz (2016) me titra shqip
Quackerz (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Quackerz (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Quackerz (2016) ne gjuhen angleze
Filmi i animuar flet për betejën midis rosakëve dhe njerëzve për një vend poshtë diellit.

Komente