Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Psych 2: Lassie Come Home (2020) me titra shqip
Psych 2: Lassie Come Home (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Psych 2: Lassie Come Home (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Psych 2: Lassie Come Home (2020) ne gjuhen angleze
Shaun dhe Gus sapo janë kthyer në Santa Barbara për të ndihmuar shefin e tyre por e gjejnë veten jo të mirëpritur në klinikën ku është shtruar shefi Lesli. Ata do bëjnë të pamundurën për të zbuluar sekretet e errëta në korridoret e saj.

Aktoret Kryesor
Komente