Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Plus One (2019) me titra shqip
Plus One (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Plus One (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Plus One (2019) ne gjuhen angleze
Beni dhe Alisa, shokë që prej gjimnazit, duke qenë ende singëll, bien dakord të shoqërojnë njëri-tjetrin në çdo dasmë ku i kanë ftuar. Por, shoqëria e gjatë dhe e fortë do të vihet në provë, pas një nate kur ata i kalojnë kufijtë e shoqërisë...

Aktoret Kryesor
Komente