Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Klay Hall

Regjizor: Klay Hall

Klay Hall was born on September 11, 1958 in Los Angeles, California, USA. He is known for his work on King of the Hill (1997), Planes (2013) and Trili dhe Thesari i Humbur (2009).
Shfleto te gjithe filmat e Klay Hall
Cover e Filmit
Filmi Planes (2013) me titra shqip
Planes (2013)

Kerko burime online per te shikuar filmin Planes (2013) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Planes (2013) ne gjuhen angleze
Një areoplan spërkatës i arave që ka frikë nga lartësitë jeton ëndrrën e tij dhe merr pjesë në një garë rreth globit.

Komente