Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Perdida (2018) me titra shqip
Perdida (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Perdida (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Perdida (2018) ne gjuhen angleze
Një police fillon të kërkojë shoqen e saj që kishte humbur 14 vite më parë dhe përballet me një të vërtetë të errët.

Aktoret Kryesor
Komente