Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Pati Patni Aur Woh (2019) me titra shqip
Pati Patni Aur Woh (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Pati Patni Aur Woh (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Pati Patni Aur Woh (2019) ne gjuhen angleze
Çintu Tiagi është një njeri i zakonshëm i klasës punëtore i cili e gjen veten mes gruas së tij dhe një gruaje tjetër.

Aktoret Kryesor
Komente