Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Parmanu: The Story of Pokhran (2018) me titra shqip
Parmanu: The Story of Pokhran (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Parmanu: The Story of Pokhran (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Parmanu: The Story of Pokhran (2018) ne gjuhen angleze
Bazuar në një ngjarje të vërtetë. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, India ka mbetur pa aleatë të fuqishëm dhe, për të krijuar vendin e saj si një superfuqi, ajo vendos të testojë 6 bomba bërthamore. Një grup njerëzish do të vihen në shërbim të këtij qëllimi, por nuk do të jetë e lehtë...

Aktoret Kryesor
Komente