Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi One-Way to Tomorrow (2020) a.k.a Yarina Tek Bilet me titra shqip
One-Way to Tomorrow (2020) a.k.a Yarina Tek Bilet

Kerko burime online per te shikuar filmin One-Way to Tomorrow (2020) a.k.a Yarina Tek Bilet me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin One-Way to Tomorrow (2020) a.k.a Yarina Tek Bilet ne gjuhen angleze
Aliu vendos të niset për në Izmir, që të ndalojë dasmën e vajzës që ai dashuron. Në tren, ai do të rastisë me një vajzë që nuk i tregon gjithë të vërtetën, por që vuan po njësoj si ai dhe është nisur në të njëjtin drejtim.

Aktoret Kryesor
Komente