Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi One Night with the King (2006) me titra shqip
One Night with the King (2006)

Kerko burime online per te shikuar filmin One Night with the King (2006) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin One Night with the King (2006) ne gjuhen angleze
Në vitet biblike, një vajzë maskon origjinën e saj çifute kur mbreti persian Kserksi vjen për të kërkuar një nuse të re në mesin e nënshtetasve të tij. Dhe këtu fillon dhe historia e Hadasas, mbretëreshës çifute të perandorisë Perse.

Aktoret Kryesor
Komente