Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi On the Basis of Sex (2018) me titra shqip
On the Basis of Sex (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin On the Basis of Sex (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin On the Basis of Sex (2018) ne gjuhen angleze
Historia e vërtet e Ruth Bejdër Ginsburg, mundimet e saj për të drejta të barabarta dhe rastet e hershme të një karriere historike që çojnë në emërimin dhe konfirmimin e saj si Kolege e Gjykatës Superiore të Drejtësisë në SH.B.A.

Aktoret Kryesor
Komente