Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Ode to Joy (2019) me titra shqip
Ode to Joy (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Ode to Joy (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Ode to Joy (2019) ne gjuhen angleze
Çarli ka një çrregullim neurologjik, ndaj emocionet e forta, veçanërisht gëzimi, e bën t'i bjerë të fikët. Ai jeton me vëllain e tij. Puna si bibliotekar i jep një ambient të qetë, por Franceska hyn në bibliotekë dhe në jetën e tij.

Aktoret Kryesor
Komente