Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi October (2018) me titra shqip
October (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin October (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin October (2018) ne gjuhen angleze
Mësime të rëndësishme mund të nxirren edhe nga ngjarjet më tragjike në jetë. Kur kolegia e punë pëson një aksident të rëndë, Dani, nië djalë i ri, dembel dhe gjaknxehtë, fillon ta shikoj jetën nga një këndvështrim tjetër.

Aktoret Kryesor
Komente