Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Nobody’s Fool (2018) me titra shqip
Nobody’s Fool (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Nobody’s Fool (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Nobody’s Fool (2018) ne gjuhen angleze
Pas lirimit të saj nga burgu, Tania vë re që motra e saj, ka rënë në dashuri. Sidoqoftë, ajo dyshon tek i dashuri i motrës dhe vendos që të hetojë për të.

Aktoret Kryesor
Komente