Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi No Surrender (2018) aka Karmouz War me titra shqip
No Surrender (2018) aka Karmouz War

Kerko burime online per te shikuar filmin No Surrender (2018) aka Karmouz War me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin No Surrender (2018) aka Karmouz War ne gjuhen angleze
Një oficer policie egjiptian kthehet kundër sistemit, për të mbrojtur parimet dhe idealet e tij. Filmi daton nga mbretërimi i mbretit Faruk, para revolucionit të vitit 1952 në okupimin anglez të Egjiptit.

Aktoret Kryesor
Komente