Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Benny Chan

Benny Chan Muk-Sing had worked for RTV and then for TVB as assistant director to Johnnie To Kay-Fung. He was later promoted to director. He served as the executive director for Raymond Wong Pak-Ming's "Goodbye Darling" in 1987 and then returned to ATV as producer and director. In 1990, he directed "A Moment of Romance". After fulfilling his ...
Shfleto te gjithe filmat e Benny Chan
Cover e Filmit
Filmi New Police Story me titra shqip
New Police Story

Kerko burime online per te shikuar filmin New Police Story me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin New Police Story ne gjuhen angleze
Një polic i shpallur hero në qytetin e tij e drejton skuadrën drejt një kurthi vdekjeprurës nga i cili ai është i vetmi që arrin të shpëtojë. I zhytur në dëshpërim dhe duke hequr fajin me anë të pijes, atij eventualisht i caktojnë një partner tjetër më të ri. Partneri i tij i ri me sa duket fsheh edhe ai sekretet e tij personale.

Komente