Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi My Tomorrow, Your Yesterday (2016) me titra shqip
My Tomorrow, Your Yesterday (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin My Tomorrow, Your Yesterday (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin My Tomorrow, Your Yesterday (2016) ne gjuhen angleze
Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen kurrë, kjo nuk do të thotë që nuk mund të shijojnë të tashmen që kanë bashkë.

Aktoret Kryesor
Komente