Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia

Regjizor: Tonino Valerii

Tonino Valerii was born on May 20, 1934 in Teramo, Abruzzo, Italy as Antonio Valerii. He was a director and writer, known for Mein Name ist Nobody (1973), Der Dicke und das Warzenschwein (1972) and Der Tod ritt dienstags (1967). He was married to Rita. He died on October 13, 2016 in Teramo.
Shfleto te gjithe filmat e Tonino Valerii
Cover e Filmit
Filmi My Name Is Nobody (1973) me titra shqip
My Name Is Nobody (1973)

Kerko burime online per te shikuar filmin My Name Is Nobody (1973) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin My Name Is Nobody (1973) ne gjuhen angleze
Një qitës i ri dhe i shkujdesur (Hill) adhuron dhe konkurron me një qitës të vjetër (Fonda) i cili do vetëm të dalë në pension.

Komente