Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Museo (2018) 18+ me titra shqip
Museo (2018) 18+

Kerko burime online per te shikuar filmin Museo (2018) 18+ me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Museo (2018) 18+ ne gjuhen angleze
Ky film përmban skena jo të përshtatshme për fëmijët dhe përfshin lakuriqësinë dhe përdorimin e drogës. Këshillohet për më të rritur. Kjo histori është kopje e origjinalit. Në vitin 1985, një grup kriminelësh tallen me sigurinë e Muzeut Kombëtar të Antropologjisë në qytetin e Meksikës për të nxjerrë 140 sende arkeologjike nga vitrinat e tyre.

Aktoret Kryesor
Komente