Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Muhammad: The Messenger of God (2015) me titra shqip
Muhammad: The Messenger of God (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin Muhammad: The Messenger of God (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Muhammad: The Messenger of God (2015) ne gjuhen angleze
Ebu Sufjan i thotë Abdulmutalib, xhaxhait të Muhamedit, se në agimin e radhës ai do të vrasë profetin e shenjtë të Islamit dhe Myslimanëve, për t'i bojkotuar. Abdulmutalib kujton vitet e shkuara kur Ebrehe sulmon Mekën për të shkatërruar Shtëpinë e Zotit, por me vullnetin e Zotit, ushtria e tij mposhtet nga miliona zogj të dërguar nga Zoti. Një muaj më vonë, lind Muhamedi.

Aktoret Kryesor
Komente