Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Mortal Engines (2018) me titra shqip
Mortal Engines (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Mortal Engines (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Mortal Engines (2018) ne gjuhen angleze
Në një botë post-apokaliptike ku qytetet ecin si të ishin makina dhe ndeshen me njëri tjetrin për të mbijetuar. Dy të rinj njihen në Londër dhe duhet të ndalojnë një konspiracion që mund të shkatërroj çdo gjë.

Aktoret Kryesor
Komente