Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Monos (2019) me titra shqip
Monos (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Monos (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Monos (2019) ne gjuhen angleze
Në majë të një mali, tetë adoleshent gueril me armë kujdesen për një peng edhe për një lopë. Duke luajtur lojëra dhe duke bërë rituale si kulte, fëmijët janë të lirë në xhungël, por kur pengu përpiqet të arratiset, fillojnë problemet.

Aktoret Kryesor
Komente