Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Money Plane (2020) me titra shqip
Money Plane (2020)

Kerko burime online per te shikuar filmin Money Plane (2020) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Money Plane (2020) ne gjuhen angleze
Një hajdut profesional me një borxh 40 milion dollarësh dhe me jetën e familjes së tij në rrezik, duhet të bëjë një vjedhje të fundit, të vjedhë një kazino futuriste në ajër, të mbushur me kriminelët më të rrezikshëm në botë.

Aktoret Kryesor
Komente