Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Jeff Nichols

Regjizor: Jeff Nichols

Jeff Nichols was born on December 7, 1978 in Little Rock, Arkansas, USA. He is a writer and director, known for Mud (2012), Take Shelter (2011) and Midnight Special (2016).
Shfleto te gjithe filmat e Jeff Nichols
Cover e Filmit
Filmi Midnight Special (2016) me titra shqip
Midnight Special (2016)

Kerko burime online per te shikuar filmin Midnight Special (2016) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Midnight Special (2016) ne gjuhen angleze
Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i pëket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë qeveria i është vënë pas. A do të arrijë ai të largohet?

Komente