Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Mexicos Most Wanted (2014) me titra shqip
Mexicos Most Wanted (2014)

Kerko burime online per te shikuar filmin Mexicos Most Wanted (2014) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Mexicos Most Wanted (2014) ne gjuhen angleze
Një këngëtar i maskuar, që gjithashtu vjedh edhe banka, merret në pyetje, dhe gjatë këtij procesi ai tregon se si u bë ai që ishte.

Aktoret Kryesor
Komente