Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Mermaid Down (2019) me titra shqip
Mermaid Down (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Mermaid Down (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Mermaid Down (2019) ne gjuhen angleze
Një sirenë e butë nxirret nga Oqeani Paqësori dhe me bishtin copëtuar hidhet në një çmendinë, ku askush nuk e beson se ajo është sirenë.

Aktoret Kryesor
Komente