Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Men in Black II (2002) me titra shqip
Men in Black II (2002)

Kerko burime online per te shikuar filmin Men in Black II (2002) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Men in Black II (2002) ne gjuhen angleze
Agjenti Xhei ka nevojë për ndihmë kështu që ai gjen agjentin Kei dhe i rikthen atij kujtesën.

Aktoret Kryesor
Komente