Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Men in Black 3 (2012) me titra shqip
Men in Black 3 (2012)

Kerko burime online per te shikuar filmin Men in Black 3 (2012) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Men in Black 3 (2012) ne gjuhen angleze
Agjentit J (Will Smith) i duhet të udhëtojë prapa në kohë për të shpëtuar shokun e tij Agjenti K dhe të ardhmen e njerëzimit.

Aktoret Kryesor
Komente