Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Mary Queen of Scots (2018) me titra shqip
Mary Queen of Scots (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Mary Queen of Scots (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Mary Queen of Scots (2018) ne gjuhen angleze
Mbretëresha e Francës Mary Stuart 18 vjeçe, sfidon presionin për t'u rimartuar. Ajo kthehet në Skoci, në vendlindjen e saj për të kërkuar fronin e saj të ligjshëm. Megjithatë, Skocia dhe Anglia janë në sundimin e Elizabetës I. Rivale në pushtet dhe në dashuri, regjente femra në një botë mashkullore, të dyja duhet të vendosin se si të luajnë ndeshjen e martesës kundrejt pavarësisë.

Aktoret Kryesor
Komente