Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 183 Minuta
  • Viti i publikimit 1999
  • IMDB 8.0
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Magnolia (1999) me titra shqip
Magnolia (1999)

Kerko burime online per te shikuar filmin Magnolia (1999) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Magnolia (1999) ne gjuhen angleze
Një mozaik epik i disa personave të ndërlidhur në kërkim të dashurisë, faljes dhe kuptimit të jetës në Luginën e San Fernandos.

Aktoret Kryesor
Komente