Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Low Tide (2019) me titra shqip
Low Tide (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Low Tide (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Low Tide (2019) ne gjuhen angleze
Alani, Kuqo dhe Smiti e kalojnë verën në bregdetin e Xhërsit duke u argëtuar në park dhe duke u futur në telashe. Por zbulimi i një thesari të vjetër, i çon miqtë në një rrugë të përshkallëzuar dyshimi dhe dhune në këtë thriller atmosferik.

Aktoret Kryesor
Komente