Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Little Women (2019) me titra shqip
Little Women (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Little Women (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Little Women (2019) ne gjuhen angleze
Xho March reflekton dhe kujton jetën e saj duke treguar historinë e dashur të motrave March. 4 motra të cilat duan ta jetojnë jetën e tyre sipas mënyrës se vet.

Aktoret Kryesor
Komente