Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Let the Right One In (2008) me titra shqip
Let the Right One In (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin Let the Right One In (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Let the Right One In (2008) ne gjuhen angleze
Në vitin 1982 në rrethinën e Blackeberg, Stokholm, 12-vjeçari Oskar është një i huaj i vetmuar, i cili ngacmohet në shkollë nga shokët e klasës. Në shtëpi, Oskari ëndërron për hakmarrje kundër treshes dhunuese. Dhe ndërkohë ai fillon të shoqërohet me fqinjën e tij 12-vjeçare, Elin, një vajzë e bukur por e veçantë, e cila shfaqet vetëm natën...

Aktoret Kryesor
Komente