Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Legiony (2019) me titra shqip
Legiony (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Legiony (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Legiony (2019) ne gjuhen angleze
Lufta e polakëve gjatë luftës së parë botërore për të fituar pavarsinë e tyre. Dëshira e madhe për liri pas 123 vitesh pushtim nga tre perandori të mëdha të kohës, Rusisë, Gjermanisë dhe Austro-Hungarisë.

Aktoret Kryesor
Komente