Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
  • Gjatesia 109 Minuta
  • Viti i publikimit 2018
  • IMDB 7.2
  • Dramë
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Leave No Trace (2018) me titra shqip
Leave No Trace (2018)

Kerko burime online per te shikuar filmin Leave No Trace (2018) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Leave No Trace (2018) ne gjuhen angleze
Një baba dhe vajza e tij 13 vjeçare bëjnë jetën perfekte në një park të madh në Portland, Oregon, por një gabim i vogël do t'i përmbysë jetët e tyre...

Aktoret Kryesor
Komente