Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Le missionnaire (2009) me titra shqip
Le missionnaire (2009)

Kerko burime online per te shikuar filmin Le missionnaire (2009) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Le missionnaire (2009) ne gjuhen angleze
Një i burgosur i liruar së fundmi shkon në një fshat të vogël për t'u qetësuar për pak kohë. Ai duhet të takojë priftin e fshatit. Fatkeqësisht prifti vdes dhe të gjithë mendojn se e ka vrarë ai.

Aktoret Kryesor
Komente