Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Matt Hullum

Regjizor: Matt Hullum

Matt Hullum wrote and directed The Schedule (1997) while attending the University of Texas. After graduating, he worked as a visual effects producer on films such as Driven (2001). He then co-founded the company Rooster Teeth, later becoming its CEO. At Rooster Teeth, Hullum was a voice actor in Red vs. Blue: The Blood Gulch Chronicles (2003) and ...
Shfleto te gjithe filmat e Matt Hullum
Cover e Filmit
Filmi Lazer Team (2015) me titra shqip
Lazer Team (2015)

Kerko burime online per te shikuar filmin Lazer Team (2015) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Lazer Team (2015) ne gjuhen angleze
Katër dështakë janë në pozitën për të shpëtuar botën kundër disa alienë dhe pajisen me disa armë për betejën, por...

Komente