Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Ben Milliken

Regjizor: Ben Milliken

Born in Manchester, England, Ben was raised in Bilgola Beach located on Sydney's Northern Beaches. Before pursuing a career in film and television, Ben was an amateur boxer for 10 years. Exploring his love for film, Ben spent three years studying at the leading film and television training school in Australia - On Camera Studio - under the ...
Shfleto te gjithe filmat e Ben Milliken
Cover e Filmit
Filmi Lake Alice (2017) me titra shqip
Lake Alice (2017)

Kerko burime online per te shikuar filmin Lake Alice (2017) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Lake Alice (2017) ne gjuhen angleze
Familja Tomas shkon te shtëpiza e tyre në pyll, bashkë me vajzën e tyre dhe të dashurin e saj për të festuar Krishtlindjet, por këto mund të jenë Krishtlindjet e tyre të fundit.

Komente