Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Mark Osborne

Regjizor: Mark Osborne

Mark Osborne was born on September 17, 1970 in Trenton, New Jersey, USA. He is a director and producer, known for Kung Fu Panda (2008), The SpongeBob SquarePants Movie (2004) and The Little Prince (2015).
Shfleto te gjithe filmat e Mark Osborne
John Stevenson

Regjizor: John Stevenson

John Stevenson is known for his work on Kung Fu Panda (2008), Shrek (2001) and Shrek 2 (2004).
Shfleto te gjithe filmat e John Stevenson
Cover e Filmit
Filmi Kung Fu Panda (2008) me titra shqip
Kung Fu Panda (2008)

Kerko burime online per te shikuar filmin Kung Fu Panda (2008) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Kung Fu Panda (2008) ne gjuhen angleze
Në Luginën e Paqes panda Po zgjidhet si Luftëtari Dragua pavarësisht se është obez dhe krejtësisht i ri në artet marciale.

Komente