Filma 247 - Filma me titra Shqip Filma me titra shqip
Detaje te Filmit
Regjia
Cover e Filmit
Filmi Klaus (2019) me titra shqip
Klaus (2019)

Kerko burime online per te shikuar filmin Klaus (2019) me titra shqipKerko burime online per te shikuar filmin Klaus (2019) ne gjuhen angleze
Një vepër zemërgjerësie nxit gjithmonë një tjetër. Kjo është historia se si një postieri i papërgjegjshëm në bashkëpunim me një druvar të vetmuar dhe një mësuese të re sollën paqen dhe harmoninë në një qytet dhe krijuan një nga traditat më të bukura dhe të njohura në botë.

Aktoret Kryesor
Komente